Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

gdzie kupić ekogroszek

1 Odpowiedzi, 1800 Wyświetleń

Diagon

2022-08-24, 11:49:44
Unregistered
Z węglem jest naprawdę krucho. Poświeciłem kilak dni żeby zlokalizować jakaś dostawę i bez powodzenia. Obskoczyłem wszystkie pobliskie składy, sklepy i markety budowlane bez powodzenia. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie jeszcze mógłbym „uderzyć” żeby kupić ze 3-4 tony? Wszędzie proponują mi długi czas oczekiwania – kolejkę – bez gwarancji ceny. Strach się bać. Będę wdzięczny za wskazówki Sad Big Grin
  • Odpowiedz

Krajwaj

2022-08-25, 13:54:41
Unregistered
Proponuję rozmowę bezpośrednio z producentem. Od kilku dobrych lat mam jednego dostawcę, który od zawsze sprowadza węgiel - wysokokaloryczny - z ameryki południowej- Kolumbii, teraz z USA i nawet Australii. Zawsze gwizdał na taniochę ze wschodu, która pod względem kaloryczności jest tragiczna. Ekogroszek sztygar ultra w pomarańczowym worku aktualnie to wysoka moc i bardzo dobrze przygotowany do spalania w automatach – granulacja i czystość czyli że bez kamienia i skał – aktualnie pojawił się – sprawdzałem na stronie sklepu u producenta i w Leroy Melin. Cena jest porażająca ale trzeba się do niej przyzwyczaić. Niestety w czerwcu było dużo taniej
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa