Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

promocje eko, są czy ich nie ma

6 Odpowiedzi, 9913 Wyświetleń

karolklon

2013-11-19, 14:17:27
Unregistered
Co myślicie o tych promocjach na wegiel? Widzialem jakies sensacyjne wtorki w t.o. Da się tym palic? Nie oszukują na wadze? Jak ze spalaniem? Czekam na wieści – często tu zaglądam. Piszcie.
  • Odpowiedz

Ignacy

2013-11-19, 14:27:34
Unregistered
o o ja tez sie chetnie dowiem
  • Odpowiedz

kamil0909

2013-11-24, 22:19:38
Unregistered
jak się pogrzebie po necie, to się znajdzie, w końcu promocje dźwignią handlu. sam miałem kiedyś jakiś z promocji i nie widziałem różnicy.
  • Odpowiedz

maksy35m

2013-11-25, 17:41:05
Unregistered
Warto skorzystać z sensacyjnego wtorku w t.o. Tna ceny o 200 zł na tonie. Tak zupełnie przez zima rzadko się zdarzają takie spadki cen. W ubiegłym roku wszyscy dostarczyciele windowali ceny sporo w gore. A tu taka niespodzianka. Będzie maly zaskórniak na prezenty dla dzieciakow.
  • Odpowiedz

henry.kniaz

2013-11-28, 11:40:04
Unregistered
Tez skorzystalem ii przy zakupie 4 ton osiem stowek zostalow kieszeni. To już calkiem spora sumka, nieoceniona nadwyzka przed najbardziej kosztownymi swietami w roku Wink Pali się ich produktami – tymi ze sredniej polki – typu eko zielony calkiem znośnie. Tych super tanich jak miał czy kulki nie testowałem, ale pewnie sprobuje latem np. grzać tym wode. Ja polecam wszystkim takie zakupy internetowe.
  • Odpowiedz

stach.s44z

2013-11-30, 12:04:52
Unregistered
Nie no spoko. Mi udało się zalapac. Oferta trwa tylko 24 godziny, potem ceny wracają do normy. Mysle ze to fajna alternatywa dla takich spóźnialskich, czekających do rozpoczęcia regularnej zimy jak ja. Nie spodziewałem się, zakladalem raczej ze wydam dużo więcej na opal niż zazwyczaj. Sa super dostępni. Skladam zamówienia tylko przez sklep interentowy.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa