Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

ceny

7 Odpowiedzi, 10794 Wyświetleń

marian52

2013-12-18, 12:00:28
Unregistered
O co chodzi z ta wyprzedażą w jednym ze sklepow internetowych z ekogroszkiem – t.o. Nic nie pisza o niej na stronie. Zna ktoś szczegoly, a może ktoś już skorzystal. Zastanawiam się ale wolalbym uniknąć wtopy.
  • Odpowiedz

kris4196

2013-12-23, 11:34:10
Unregistered
Poszukaj w necie, sa o tym artykuly na portalach grzewczych.
  • Odpowiedz

bagi.krop

2013-12-27, 13:26:09
Unregistered
marian52 napisał(a):O co chodzi z ta wyprzedażą w jednym ze sklepow internetowych z ekogroszkiem – t.o. Nic nie pisza o niej na stronie. Zna ktoś szczegoly, a może ktoś już skorzystal. Zastanawiam się ale wolalbym uniknąć wtopy.

Wystarczy wrzucić odpowiednie słowa do gogla i zaraz wyskakują szczegoly.
  • Odpowiedz

henry.kniaz

2013-12-28, 19:04:17
Unregistered
Sensacyjny wtorek, tylko w ten dzień przez dobe można kupowac w dużo niższych cenach. Ale jest jeden szkopol, nie przeceniają wszystkich produktiow tylko wybrane, może akurat trafisz.
  • Odpowiedz

ted_t

2013-12-30, 18:46:20
Unregistered
Nie ma sciemy. Ja skorzystalem i na 4 tonach zaoszczędziłem 4 stowki i nie zapalcilem za transport pod dom. Ale promocja obowiazuje tylko na stronie sklepu internetowego – oficjalnej nie na wyszukiwarkach. Uwazam, ze wrto. Wegiel nie jest zly.
  • Odpowiedz

Tachit

2014-10-17, 10:26:54
Unregistered
U mnie w małopolskim to nawet 800 zł za tonę z tego co się orientuję.
  • Odpowiedz

ynos89

2017-10-25, 10:57:10
Unregistered
Ja węgiel zamawiam w sklepie internetowym [reklama] Moim zdaniem pierwszym parametrem, na który trzeba zwrócić uwagę przy wyborze węgla, jest stosunek ceny do wartości opałowej. Cenę za tonę w złotówkach należy podzielić przez wartość opałową. Wtedy wyjdzie nam, jaka jest rzeczywista cena ciepła. Im cena ciepła jest niższa, tym dla nas lepiej. Najdroższy nie jest wcale ten węgiel, który ma najwyższą cenę za tonę, ale ten, który ma najmniejszą wydajność. Dlatego zawsze należy policzyć, ile kosztuje 1 GJ ciepła przed tym, jak zauroczy nas niska cena za worek.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-10-30, 13:07:34 przez ynos89.)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa