Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

jak duze zapasy?

4 Odpowiedzi, 7353 Wyświetleń

antek.yelol

2014-07-21, 17:42:48
Unregistered
Duże zapasy opalu robicie na zime? To mój pierwszy sezon grzeczy w nowym domku – przeprowadzka na przedmieście z bloku. Tak podpytuje, bo już zglupialem. Chatka 120 m/kw. docieplona ekstra, Kociol automat, 4-osobowa rodzina. Chciałbym być przygotowany na sroga zime, bo nie chce w siarczyste mrozy biegac opo skladach i czekać tygodniami na dostawe. Będę wzdzieczny za podpowiedz.
  • Odpowiedz

kris4196

2014-07-23, 15:51:19
Unregistered
Zapotrzebowania nie przewidzisz, bo widomo „jaki mamy klimat”. Raz zima pokaze pazury a czasem tak jak ostatnio niespecjalnie. Ja wole żeby mi zostało, wiec kupuje od razu w okolicach 5.
  • Odpowiedz

bagi.krop

2014-07-28, 19:02:54
Unregistered
Tez wole kupic więcej tym bardziej ze ceny letnie sprzyjają. Jedna z dużych firm interntowych ma spore rabaty i wiadomo wegiel lepszej jakości=suchutki w woreczkach.
  • Odpowiedz

ted_t

2014-07-30, 12:26:28
Unregistered
Ja mam inny sposób na takie gdybanie, czy zima będzie sroga czy raczej odpuści. Kupuje 3 rodzaje wegla trochę wysokoenergetyka, trochę ze sredniej polki i zwykłego eko tez wole mieć zapas. Mam wieksza powierzchnie i rodzine raczej cieplolubna to inwestuje w 6 ton. Zawsze sporo mi zostaje.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa