Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Ekogroszek Retopal - Co Sądzicie?

2 Odpowiedzi, 17507 Wyświetleń

danremo

2014-11-03, 11:54:10
Unregistered
Witam,

ostatnio zaopatrzyłem się w 2 tony ekogroszku RETOPAL, który kupiłem w jednym ze składów opałowych w Szczytnie w woj. warmińsko-mazurskim.
Zanim go zakupiłem to testowałem chyba z 4 różne ekogroszki i te z marketu typu praktiker, z mpeca w olsztynie plus 2 z innych źródeł. I albo był cały brązowy, albo piec długo osiągał temperaturę, słabo trzymał ciepło itp. wreszcie natrafiłem na kilka worków retopala w szczytnie i jako jedyny w sumie ładnie osiągał temperaturę ale z każdym jak i z tym był problem że nie dopalał się do końca przy różnych ustawieniach, które próbowałem. W każdym razie zdecydowałem się właśnie na zakup 2 ton tego retopala ze względu że ładnie nagrzewa mi piec bynajmniej wg mnie i dom. Za tonę luzem wyszlo 710 zł brutto już. Jeśli również palicie retopalem i moglibyście podzielić się swoimi opiniami i wrażeniami byłoby fajnie.

Z góry dzięki.
  • Odpowiedz

SABCIAA

2016-02-22, 08:23:03
Unregistered
HEJ, Ja jestem z Wrocławia i wcześniej paliłam Retopalem ale się popsuł.
Nawet mój dostawca odradził mi.
Kupuję teraz Pieklorz Bytomski z Bobrka centrum ze składu we Wrocławiu na Żernickiej.
Super się pali i daje ciepełko.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa