Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Pytanie o uprawniena

3 Odpowiedzi, 5308 Wyświetleń

Gregorjdw

2016-02-08, 15:44:16
Unregistered
Witam wszystkich

Jestem absolwentem wyższej szkoły inżynierskiej i moje wykształcenie to inżynier sanitarny. Prowadzę obecnie działalność instalatorską i zajmuję się instalacjami wodno-kanalizacyjnymi.
Chciałbym poszerzyć swoją działalność i zacząć robić jeszcze centralne ogrzewania i dodatkowo zająć się montażem kotłów. Nie ukrywam, że w tym kierunku chciałbym pójść i chciałbym zrobić kilka uprawnień, a chodzi mi o G1 G2 oraz G3. Dodatkowo widziałem, że jest jeszcze kurs dla palaczy pieców CO lecz one nadają uprawnienia tylko do pieców wodnych.
Proszę o jakąś sensowną radę,który kurs byłby odpowiedni i w którym kierunku warto iść.

Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-02-08, 21:53:56 przez Gregorjdw.)
  • Odpowiedz

Amfan

2016-03-12, 21:18:59
Unregistered
A po co koledze inżynierowi kurs palacza ? To jest dla ludzi z zawodowym wykształceniem Nie ma czegoś takiego jak piece wodne, mogą być kotły.
  • Odpowiedz

Konsultant Junkers

2016-04-15, 07:10:03
Unregistered
Gregorjdw napisał(a):Witam wszystkich

Jestem absolwentem wyższej szkoły inżynierskiej i moje wykształcenie to inżynier sanitarny. Prowadzę obecnie działalność instalatorską i zajmuję się instalacjami wodno-kanalizacyjnymi.
Chciałbym poszerzyć swoją działalność i zacząć robić jeszcze centralne ogrzewania i dodatkowo zająć się montażem kotłów. Nie ukrywam, że w tym kierunku chciałbym pójść i chciałbym zrobić kilka uprawnień, a chodzi mi o G1 G2 oraz G3. Dodatkowo widziałem, że jest jeszcze kurs dla palaczy pieców CO lecz one nadają uprawnienia tylko do pieców wodnych.
Proszę o jakąś sensowną radę,który kurs byłby odpowiedni i w którym kierunku warto iść.

Pozdrawiam

Witam,

Idealnym rozwiązaniem będzie dla Pana uczestnictwo w szkoleniach marki Buderus, dedykowanych dla instalatorów oraz serwisantów. Więcej informacji można znaleźć na stronie: http://www.buderus.pl/o-nas/szkolenia/pr...kolen.html
Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania.
Pozdrawiam,

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa