Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

wymiana pieca

1 Odpowiedzi, 2895 Wyświetleń

nardis40

2021-05-19, 09:28:43
Unregistered
Gdzieś przeczytałem, ze musze wymienić kopciucha na nowy piec niskoemisyjny i nie wiem jak się do tego zabrać. Podobno urzędnicy będą niedługo sprawdzać. W sumie dla naszego zdrowia warto. Musze i ja – takie czasu. Co teraz oferuje technika grzewcza. Dajcie znać co macie w kotłowni i co spalacie? Jakie koszty całoroczne? I czy tej emisji faktycznie nie ma jak się ma nowoczesny piec. Na palenie w tych nowych to chyba nie ma ogroniczen czasowych używania? Big Grin
  • Odpowiedz

Markuspl

2021-05-19, 12:21:35
Unregistered
To już czas najwyższy bo zostaniesz z elektryczna farelką w każdym pomieszczeniu. Big Grin Uważam ze warto wykonać taka inwestycje dla siebie i nietrucia okolicy. Ja po delikatnym remoncie instalacji i zamontowaniu urządzenia 5 klasy widze kolosalną różnicę. Węgiel spala się wolniej bo ma optymalne warunki. Ten Sztygar co go mam nawet nie dymi, spalanie do cna. Raz na tydzień popielnik opróżniam. Pełna automatyzacja procesu spalania. Jakby człowiek wiedział to by i nawet kredyt wziął żeby mieć trochę spokoju z tym ogrzewaniem. :lol:
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa