witam,
wlasnie kupilem chatke.
planuje zainstalowanie pieca z zasobnikem na eco groszek 20kW i rozprowadzic instalacje po domku. z tego chcial bym korzystac z wymiennika ciepla CWU 140Litrowym, 8 wyjsc na podlogowke i polaczenie na 5 grzejnikow. mysle o zamknietym obiegu poniewaz wszystkie elementy chce zainstalowac w piwnicy.
czy moze mi ktos pomoct z schematem? mam hydraulika, juz sie co nieco naczytalem na ten temat i on twierdzi ze to niemozliwe...nie ma wyjasnienia, uparl sie (predzej go zmienie)
pozdrawiam serdecznie
wlasnie kupilem chatke.
planuje zainstalowanie pieca z zasobnikem na eco groszek 20kW i rozprowadzic instalacje po domku. z tego chcial bym korzystac z wymiennika ciepla CWU 140Litrowym, 8 wyjsc na podlogowke i polaczenie na 5 grzejnikow. mysle o zamknietym obiegu poniewaz wszystkie elementy chce zainstalowac w piwnicy.
czy moze mi ktos pomoct z schematem? mam hydraulika, juz sie co nieco naczytalem na ten temat i on twierdzi ze to niemozliwe...nie ma wyjasnienia, uparl sie (predzej go zmienie)
pozdrawiam serdecznie
POMPY CIEPŁA
KLIMAKONWEKTORY
REKUPERACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
REKUPERATORY
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
SYSTEMY INSTALACYJNE
GRZEJNIKI
TECHNIKA GRZEWCZA
ROZWIĄZANIA HVAC
Elekt. Syst. GRZEWCZE
ARMATURA MOSIĘŻNA
POMPY CIEPŁA
ROZWIĄZANIA HVAC
Nocna taryfą - czyli albo by trzeba było grzać podłoge tylko noca albo piec musiałby mieć funkcje akumlacji ciepła.? A dlaczego właściwie niechce pan układu otwartego?