Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Nateo - poma ciepła

9 Odpowiedzi, 12676 Wyświetleń

puterko

2009-11-05, 14:20:56
Unregistered
Czy ktos z Was moze ma założona pompe ciepła przez ta firme ?
Szukałem wsrod ofert i ta Nateo wlasnie wydaje mi sie byc najlepsza, no i cena oczywiscie tez mnie przyciaga..
  • Odpowiedz

karlos

2009-11-13, 21:41:38
Unregistered
Czytałem o tych pompach i też się zastanawiam nad zakupem .Mam nadzieję ,że ktoś mi podpowie czy warto zainwestować?
  • Odpowiedz

puterko

2009-11-23, 14:20:28
Unregistered
karlos napisał(a):Czytałem o tych pompach i też się zastanawiam nad zakupem .Mam nadzieję ,że ktoś mi podpowie czy warto zainwestować?
Jak widac bardzo malo osób udziela sie tutaj na forum ,i chyba musimy sami doczytac wiecej informacji na temat pomp ciepła Nateo.
  • Odpowiedz

Jasińska

2010-02-28, 15:36:39
Unregistered
Ja słyszałam o tej firmie. Również się zastanawiam nad kupnem pompy. Wiem, że oferują wszystko od projektu do wykonania. W tym tygodniu będę się z nimi umawiała na spotkanie.
  • Odpowiedz

puterko

2010-03-03, 12:18:34
Unregistered
W takim razie ,jesli mozesz napisz wiecej szczegółów dotyczacych Nateo własnie.Chodzi mi o czas montażu i koszt.
  • Odpowiedz

binczar

2010-03-03, 18:24:40
Unregistered
Osobiście nie jestem zorientowany jeśli chodzi tą firm, ale mogę polecić sprawdzoną pompę ciepła Fujitsu. Prosta i szybka instalacja systemu (konstrukcja typu SPLIT jednostka wewntrzna i zewnętrzna). Do tego łatwo ją połączyć z istniejącą już instalacją grzewczą (kocioł, kominek).
  • Odpowiedz

Kabiro

2010-03-16, 14:30:28
Unregistered
Wydaje mi się,ze każda opinia będzie inna ponieważ każdy pochwali firmę w której kupował. Akurat o wyżej wymienionej nie mam żadnego zdania,ponieważ nie miałem z nimi do czynienia. A jakim budżetem dysponujesz?
  • Odpowiedz

puterko

2010-03-18, 09:31:30
Unregistered
Kabiro napisał(a):Wydaje mi się,ze każda opinia będzie inna ponieważ każdy pochwali firmę w której kupował. Akurat o wyżej wymienionej nie mam żadnego zdania,ponieważ nie miałem z nimi do czynienia. A jakim budżetem dysponujesz?
Max to jest 30 tys.
Ale czytałem tez ze to wszystko jest tak naprawde uzależnione od metrażu naszego domu , to prawda ?
  • Odpowiedz

Marek P.

2010-05-20, 20:42:23
Unregistered
a może warto skorzystać i sprawdzić u różnych producentów/sklepach. Odnośnie Nateo to spotykałem się ze skrajnymi opiniami, od zadowoloenia po czarną rozpacz. Sprawdź w porównywarce <REKLAMA>
Może pompy Sofath? możesz spróbowac w firmie ALterma, chociaż nie wiem z skąd jesteś. Warto zapytać, wysłać zapytanie
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa