nie wiem , ale wieieplik czy cos takiego
m jedno że ogrzewanie kominkowe jest tylko dobre jako dodatkowe możesz mi uwierzyć własnie jestem na etapie budowy domu i zamontowałem
1 / ogrzewanie kominkowe w systemie formy Dospel Cieplik chyba
2/ centrale wentylacyjna z odzyskiem ciepła
mam grzejniki , piec na eko groszek z podłączonym termostatem pokojowym
i
najlepiej chodzi Piec na eko groszek , zasypiesz i masz spokoj na dwa dni
a w kominku nawet przy dużym wkładzie oczywiście zależy od przekroju komina załadujesz kominek pali sie fajnie ciepełko leci ale starcza na max 2 godziny do dupy to
Kominek tylko jako ozdobę tak bym zrobił bez żadnych systemów szkoda kasy bo pewnie ładnie o tym piszą ale koszty tez są znaczne
Ja np kopiłem po promocyjnej cenie jako pracownik firmy 50% w kieszeni za sam materiał jeszcze montaż a liczą ładnie firmy instalatorskie
dałbym sobie z tym spokój
Nie dajcie się naciągać jak coś to służę pomocą nawet wizualną zapraszam na budowę do mnie
m jedno że ogrzewanie kominkowe jest tylko dobre jako dodatkowe możesz mi uwierzyć własnie jestem na etapie budowy domu i zamontowałem
1 / ogrzewanie kominkowe w systemie formy Dospel Cieplik chyba
2/ centrale wentylacyjna z odzyskiem ciepła
mam grzejniki , piec na eko groszek z podłączonym termostatem pokojowym
i
najlepiej chodzi Piec na eko groszek , zasypiesz i masz spokoj na dwa dni
a w kominku nawet przy dużym wkładzie oczywiście zależy od przekroju komina załadujesz kominek pali sie fajnie ciepełko leci ale starcza na max 2 godziny do dupy to
Kominek tylko jako ozdobę tak bym zrobił bez żadnych systemów szkoda kasy bo pewnie ładnie o tym piszą ale koszty tez są znaczne
Ja np kopiłem po promocyjnej cenie jako pracownik firmy 50% w kieszeni za sam materiał jeszcze montaż a liczą ładnie firmy instalatorskie
dałbym sobie z tym spokój
Nie dajcie się naciągać jak coś to służę pomocą nawet wizualną zapraszam na budowę do mnie
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA