nie wiem , ale wieieplik czy cos takiego
m jedno że ogrzewanie kominkowe jest tylko dobre jako dodatkowe możesz mi uwierzyć własnie jestem na etapie budowy domu i zamontowałem
1 / ogrzewanie kominkowe w systemie formy Dospel Cieplik chyba
2/ centrale wentylacyjna z odzyskiem ciepła
mam grzejniki , piec na eko groszek z podłączonym termostatem pokojowym
i
najlepiej chodzi Piec na eko groszek , zasypiesz i masz spokoj na dwa dni
a w kominku nawet przy dużym wkładzie oczywiście zależy od przekroju komina załadujesz kominek pali sie fajnie ciepełko leci ale starcza na max 2 godziny do dupy to
Kominek tylko jako ozdobę tak bym zrobił bez żadnych systemów szkoda kasy bo pewnie ładnie o tym piszą ale koszty tez są znaczne
Ja np kopiłem po promocyjnej cenie jako pracownik firmy 50% w kieszeni za sam materiał jeszcze montaż a liczą ładnie firmy instalatorskie
dałbym sobie z tym spokój
Nie dajcie się naciągać jak coś to służę pomocą nawet wizualną zapraszam na budowę do mnie
m jedno że ogrzewanie kominkowe jest tylko dobre jako dodatkowe możesz mi uwierzyć własnie jestem na etapie budowy domu i zamontowałem
1 / ogrzewanie kominkowe w systemie formy Dospel Cieplik chyba
2/ centrale wentylacyjna z odzyskiem ciepła
mam grzejniki , piec na eko groszek z podłączonym termostatem pokojowym
i
najlepiej chodzi Piec na eko groszek , zasypiesz i masz spokoj na dwa dni
a w kominku nawet przy dużym wkładzie oczywiście zależy od przekroju komina załadujesz kominek pali sie fajnie ciepełko leci ale starcza na max 2 godziny do dupy to
Kominek tylko jako ozdobę tak bym zrobił bez żadnych systemów szkoda kasy bo pewnie ładnie o tym piszą ale koszty tez są znaczne
Ja np kopiłem po promocyjnej cenie jako pracownik firmy 50% w kieszeni za sam materiał jeszcze montaż a liczą ładnie firmy instalatorskie
dałbym sobie z tym spokój
Nie dajcie się naciągać jak coś to służę pomocą nawet wizualną zapraszam na budowę do mnie
POMPY CIEPŁA
KLIMAKONWEKTORY
REKUPERACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
REKUPERATORY
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
SYSTEMY INSTALACYJNE
GRZEJNIKI
TECHNIKA GRZEWCZA
ROZWIĄZANIA HVAC