Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Jaka pompa ciepła?

14 Odpowiedzi, 20909 Wyświetleń

mkMichal

2015-01-07, 12:33:55
Unregistered
Witam od ponad 2 lat jestem użytkownikiem pompy ciepła Nibe typu Fighter 1245 8KW i muszę podzielić się z Wami pozytywnymi wrażeniami. Na początku też miałem pytania jak pewnie większość z Was typu: ile będzie kosztować utrzymanie takiej pompy, czy ogrzewanie gazowe lub olejowe nie jest wydajniejsze? Prawda jest taka, że dopóki nie spróbujesz to się po prostu nie dowiesz.. Teraz po czasie jaki upłyną mogę śmiało stwierdzić, że system ten jest bardzo wydajny i stosunkowo niedrogi w montażu i utrzymaniu a i nie zatruwając środowiska człowiekowi żyję się jakoś lżej. Mogę podać dla osób zainteresowanych stronę firmy, która szybko i bez żadnych problemów uwinęła się z montaże oraz udzieliła mi wielu fachowych porad -->
Osobiście również jestem otwarty na wszelki pytania, ponieważ wiem jak ja się czułem gdy decydowałem się na to i ile pytań w związku z tym miałem.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-01-11, 12:58:44 przez mkMichal.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa