kamil626 napisał(a):Najlepiej najpierw szukać sklepów we własnym mieście, ponieważ lepiej jest obejrzeć na żywo najpierw kupowany mebel.
Jeśli jesteś z małego miasteczka warto poszukać czy taniej wyjdzie dowóz do najbliższego salonu, np. tak robi Black Red White, Agata meble, w obrębie danego salonu przywożą Ci meble do domu
No tak tylko zależy ile tych mebli chcesz kupić i jakie, bo jeśli kupujesz szafke to w zasadzie nie opłaca się ściągać tego przez internet bo koszty transportu są ogromne. Natomiast przy większych zakupach nie tylko wybór ale cena jest korzystniejsza w sieci. Po za tym sam wybór mebli też może być problemem, bo np. ostatnio w babskimświecie czytałem artykuł odnośnie mebli włoskich nie ukrywam, że taki styl by bardzo mi pasował i podoba się nam, ale... mieszkam w małej miejscowości i znalezienie sklepu z tego typu meblami jest raczej niemożliwe, wiadomo pensje są jakie są i wszyscy raczej oszczędzają jak mogą. Dlatego ja uważam, że w niektórych sytuacjach lepsze są zakupy w tradycyjny sposób z drugiej strony czasami warto a wręcz trzeba szukać w sieci.
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA