Osobiście polecam kontakt z autoryzowanymi instalatorami pomp ciepła danego producenta. Firm wykonawczych jest mnóstwo, przy czym ważne, aby była to firma specjalizująca się w montażu pomp ciepła, z doświadczeniem i wiedzą w tym zakresie. Na stronach producentów pomp ciepła można wyszukać kontakt do autoryzowanych instalatorów z konkretnego regionu.
Przed montażem gruntowej pompy ciepła kontaktowałem się z różnymi wykonawcami, szukając kompleksowej oferty. Rozbieżność otrzymanych ofert była ogromna (cenowa, jakościowa, dobór mocy itp.). Autoryzowany instalator rzetelnie dobrał mi pompę ciepła, wycenił wykonanie dolnego źródła i zakup urządzenia. Mam zamontowaną szwedzką pompę ciepła i jak na razie jestem bardzo zadowolony z pracy urządzenia, a także z obsługi posprzedażowej.
Przed montażem gruntowej pompy ciepła kontaktowałem się z różnymi wykonawcami, szukając kompleksowej oferty. Rozbieżność otrzymanych ofert była ogromna (cenowa, jakościowa, dobór mocy itp.). Autoryzowany instalator rzetelnie dobrał mi pompę ciepła, wycenił wykonanie dolnego źródła i zakup urządzenia. Mam zamontowaną szwedzką pompę ciepła i jak na razie jestem bardzo zadowolony z pracy urządzenia, a także z obsługi posprzedażowej.
POMPY CIEPŁA
KLIMAKONWEKTORY
REKUPERACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
REKUPERATORY
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
SYSTEMY INSTALACYJNE
GRZEJNIKI
TECHNIKA GRZEWCZA
ROZWIĄZANIA HVAC