Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

węgiel z marketu

2 Odpowiedzi, 1948 Wyświetleń

Markuspl

2022-10-28, 09:21:24
Unregistered
Teraz bracie to tylko market budowlany ratuje sytuację, chociaż jak pewnie sam zauważyłeś z wyborem krucho. Tam na szczęście można po ludzku podjechać zamówić i mieć. Bez utarczek, przepychanek i tygodnia stania w kolejce pod kopalnią jeśli w ogóle uda ci się trafić na loterii w pgg. Ja wybrałem wariant ze sklepem internetowym sztygar.pl ale woreczki Sztygar Ultra można też kupić w Leroy Merlin. Kupiłem w internecie bo dostawę mają gratis chociaż tyle. Cena szokuje, ale inne ciepło gaz, prąd czy ciepło systemowe są w zbliżonej cenie. Jak sam mówisz węgiel z Indonezji tez chociaż podobno trudno się nim pali bo słaby. Ultra ma podwyższoną moc 27-28 MJ/kg, przesiany z miału i bez kamyków, polski węgiel z ppg wypada przy sztygarze bardzo słabo. Ogólnie pozytyw ale będziemy dozować sobie ciepo oszczędnie.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa