Witam fachowiec wymieniał mi ogrzewanie centralne ja się na tym do końca nie znam ale mam problemy z tym więc chcę się was poradzić więc tak mam problem z grzejnikami góra jest gorąca a dół zimny lub lekko ciepły jest tak że nie na wszystkich grzejnikach jest tak samo np na jeden jest cały gorący a drugi już tylko w połowie a jeszcze inny jest ciepły tylko przy samej górze w czym jest problem grzejniki nie mają powietrza bo były 2 razy odpowietrzane mam kocioł defro optima 24 wraz ze sterownikiem tech st 24 i jedną pompkę na cały 2 pietrowy dom i nie wiem dlaczego amtakie problemy z tymi grzejnikami czy to wina pompy czy czegoś dodam że rurki od powrotu wody z grzejników są zimniejsze nic od rurek zasilających grzejnik pompa pracuje cały czas na 1 biegu ponieważ instalator kazał mi zostawić mi pomke z 1 przełożeniu wrcając do pompki czy nie powinno byc ich dwóch jedna na parter a druga na 1 pietro w sumie mam 13 grzejników i 1 bojler instalator wziął za wszystko 17,500 zł czy mnie nie naciąga
i naprawdę proszę o pomoc z tymi grzejnikami bo mnie martwią
i naprawdę proszę o pomoc z tymi grzejnikami bo mnie martwią
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA