Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

ANKIETA ODNOŚNIE PELLETU

10 Odpowiedzi, 14512 Wyświetleń

Fabian

2010-08-11, 16:04:47
Unregistered
Założyłem już podobny temat tylko nie w tej kategorii co trzeba. Dlatego powtarzam ankietę :

JAKI WEDŁUG WAS JEST NAJLEPSZY PRODUCENT PELLETU ? (najtańszy i najlepiej się spalający)
  • Odpowiedz

Fabian

2010-08-11, 16:07:10
Unregistered
może jako pierwszy dam swoją propozycję gold pellets z firmy [reklama]. Według mnie w tej cenie nie ma lepszego paliwa. Ładnie się wszystko spala, żadnych spieków i dobra cena.
  • Odpowiedz

sysunia

2010-11-25, 08:35:27
Unregistered
Dobre porównanie dostępnej oferty rynkowej na stronie [reklama] - polecam!
  • Odpowiedz

m_kocioł

2012-06-14, 11:42:19
Unregistered
To niezła cena, za to [reklama] spalał się bez żadnych spieków. Także u mnie remis.
  • Odpowiedz

Starkiusz

2012-07-14, 23:20:34
Unregistered
Zastanawiam się nad [reklama], między innymi z uwagi na przyzwoitą cenę. Czy ktoś już z niego korzystał i może podzielić się opinią?
  • Odpowiedz

TheGreetingSong

2012-07-24, 15:13:18
Unregistered
Ja również bym był za marką [reklama]. Co nieco się orientuję w temacie metod ogrzewania, ostatnio zainteresowałem się zwłaszcza takimi typu: eko, czy pellety właśnie, z tym że bardziej jestem za tymi drugimi.
  • Odpowiedz

Starkiusz

2012-07-26, 17:56:07
Unregistered
No to ciekawe. Ja palę pelletem, tyle, że od lokalnych dostawców, z którymi bywa różnie. Czasem są spieki, czasem trzeba sypać więcej opału, bo mało ciepła daje.
  • Odpowiedz

TheGreetingSong

2012-08-14, 14:14:09
Unregistered
Marka chyba powszechnie dość znana, przynajmniej dla mnie nie było jakimś wielkim zaskoczeniem, gdy ktoś polecił mi właśnie tego producenta. Ceny są różne, tak jak różne są rodzaje pelletów. Tu trzeba indywidualnie do tego podejść i wybrać to, czego się potrzebuje. Nie mniej jednak śmiało można korzystać.
  • Odpowiedz

mazi88

2012-11-15, 18:50:33
Unregistered
zgadzam się z przedmówcą. Mogę się pod tym podpisać obiema rękami. Polecam
  • Odpowiedz

Tomek Woźniak

2024-10-11, 12:44:48
Junior Member
Ja ostatnio kupiłem na stronie https://trinket.com.pl/pl/c/Pellet-drzewny/57 i powiem wam, że cena dobra na promocji, dostawa paletą do domu także warto kupować
https://trinket.com.pl/
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa