Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

pumpa!

12 Odpowiedzi, 20159 Wyświetleń

baca

2008-04-23, 06:54:08
Unregistered
Czy-- do jasnej anielki, nikt sie nie dal wrobic w pompę???
A może jest jaki prekursor?? Może by rzekłsłów kilka.
Hej!
  • Odpowiedz

agarti

2010-09-30, 07:14:52
Unregistered
Zajrzyj na stronę <REKLAMA>
  • Odpowiedz

simon

2012-03-09, 18:32:20
Unregistered
BACA. ZADAJ PYTANIE.
  • Odpowiedz

JacekW_BB

2012-06-29, 08:53:42
Unregistered
A masz jakieś pytania co do pompy ciepła?
  • Odpowiedz

tomanos

2012-07-24, 12:08:45
Unregistered
Gaz i olej drożeją! pompa ciepła może okazać się jednym z tańszych rozwiązań! Na stronie <reklama> pozdrawiam Admin można znaleźć dobre pompy ciepła. Rzeczywiście jest to teraz jedno z najrozsądniejszych wyjść.
  • Odpowiedz

mordens

2013-10-22, 09:43:12
Unregistered
A polecacie jakąś pompę dla domu 200m2? Jestem nowicjuszem, a chciałbym zacząć swój rekonensans od jakiegoś konkretnego modelu?
  • Odpowiedz

Ryan

2014-01-28, 08:23:17
Unregistered
mordens napisał(a):A polecacie jakąś pompę dla domu 200m2? Jestem nowicjuszem, a chciałbym zacząć swój rekonensans od jakiegoś konkretnego modelu?

Ja mógłbym Ci polecić pompy Nibe- gruntowe, a jeżeli poszukujesz dobrego instalatora to zapraszam na priv.
  • Odpowiedz

marekzmarek

2014-08-29, 12:32:21
Unregistered
Jaką dokładnie to trzeba by policzyć. Poza tym, że dom ma 200mkw kilka informacji by się przydało. Genralnie rzuć okiem na to co ofertuje [reklama]. pompy od 4 do 100 kW. Na pewno coś wybierzesz
  • Odpowiedz

olaW

2015-04-15, 10:39:59
Unregistered
Ja też myślę o tej pompie ale niewiele informacji jest na forach. Mój dom będzie miał ok. 100m i nie wiem co wybrać. Czy taka pompa jest w stanie ogrzać taki dom?
  • Odpowiedz

pappenhaimer

2015-07-02, 07:47:49
Unregistered
ola przy 100 m2 domu, to spokojnie wystarczy Ci pompa ciepła o mocy 6kW zakładajac, że sam dom jest odpowiednio zaizolowany. konkretnie mówie o modelu [reklama], ale podejrzewam, że przy innych podobna moc styknie
  • Odpowiedz

walter_d

2015-07-28, 11:11:33
Unregistered
Moi znajomi mieli ostatnio podobną rozkminkę i tak naprawdę pomogł im dopiero polecony fachowiec, z tym, że oni zdecydowali się ostatecznie na kocioł kondensacyjny i są zadowoleni, ale to zależy od indywidualnych potrzeb...ja też mam teraz podobny problem i zastanawiam się nad tą pompą http://blog.dedietrich.pl/kaliko-twh-now...-dietrich/ ale to tez dopiero po konsultacji z instalatorem
  • Odpowiedz

Grzegorz

2016-02-02, 16:43:16
Unregistered
marekzmarek napisał(a):Jaką dokładnie to trzeba by policzyć. Poza tym, że dom ma 200mkw kilka informacji by się przydało. Genralnie rzuć okiem na to co ofertuje [reklama]. pompy od 4 do 100 kW. Na pewno coś wybierzesz

jakich informacji potrzeba żeby dobrać pompę do domu?
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa