Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

NOWOŚĆ!!!---SZKLANE GRZEJNIKI C.O.---NOWOŚĆ!!!

11 Odpowiedzi, 18418 Wyświetleń

ceomb

2009-09-10, 16:33:36
Unregistered
Firma ............ wprowadza właśnie nowość w ogrzewnictwie - SZKLANE GRZEJNIKI C.O. Połączenie unikalnej stylistyki, oszczędności z wysokimi mocami to coś na co czeka tysiące klientów. UWAGA: PRODUKT BARDZO EKSKLUZYWNY! Poszukujemy nowych podmiotów dystrybucji? Zainteresowany?
  • Odpowiedz

puterko

2009-10-07, 16:53:09
Unregistered
Musze sie przyjrzec blizej temu tematowi bo brzmi naprawde bardzo interesujaco.
  • Odpowiedz

WaldekKol

2013-04-16, 11:53:54
Unregistered
No nazwa zaskakuje! Pierwszy raz o tym słyszę, jak znajdziecie więcej info to dajcie znać sam zaraz to wrzucę w wyszukiwarkę
  • Odpowiedz

marek566

2013-11-25, 22:14:13
Unregistered
fajnie wygląda, użytkuje ktoś już może?
  • Odpowiedz

RemiM

2014-01-15, 16:41:54
Unregistered
A jak z wytrzymałością (chodzi mi głównie o dzieci w domu/mieszkaniu choć nie tylko)? Bo standardowym grzejnikom to raczej nic z ich strony nie grozi, ale tutaj...
  • Odpowiedz

koziol

2014-01-21, 09:30:42
Unregistered
hmm szklane grzejniki - brzmi świetnie, ciekawe jak to wpłynie na desing pomieszczenia Big Grin

A tymczasem w poszukiwaniu <reklama;pozdrawiam ;admin> do firmy - ktoś pomoże
  • Odpowiedz

ilka

2014-06-27, 12:48:43
Unregistered
Aż sobie pokopię w necie, bo jestem ciekawa tych grzejników.
  • Odpowiedz

olaW

2015-04-08, 09:23:37
Unregistered
No ciekawe rozwiązanie. Pierwsze słyszę. Ciekawe jak z kosztami.
  • Odpowiedz

hania78

2015-08-14, 11:13:03
Unregistered
Brzmi intrygująco, nie słyszałam nigdy. Wyglądać może naprawdę fajnie, różne kolory itp, tylko no właście, czy to nie za droga sprawa dla przeciętnego użytkownika..
  • Odpowiedz

Twolik

2015-11-12, 14:53:51
Unregistered
To prawda może i super wyglądają, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby miały oprócz walorów estetycznych spełnić swoją podstawową funkcję, jaka jest ogrzewanie w takim samym stopniu jak grzejniki w całości stalowe lub aluminiowe, o żeliwnych nie wspominając. Ja póki co jestem sceptyczny w tym temacie i wolałbym postawić na przykład na sprawdzone metalowe grzejniki do salonu [Reklama]. Na rynku jest tyle różnych wzorów, że nie potrzebuję niesprawdzonej nowej technologii, żeby mieć nowoczesne mieszkanie.
  • Odpowiedz

zeldiax

2016-02-17, 09:48:33
Unregistered
Nigdy wcześniej nie słyszałem o szklanych grzejnikach. Tamat brzmi intrygująco. Jak wygląda sprawa z ich trwałością?
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa