Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

zakupy w necie

10 Odpowiedzi, 12485 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

antek.yelol

2014-02-18, 20:40:57
Unregistered
Co myślicie o kupowaniu wegla przez internet? Jeszcze nie probowalem?

kris4196

2014-02-20, 19:38:29
Unregistered
Ja nie mam oporow, to przyszlosc zakupow jakikolwiek. Nie wazne czy to wegiel, czy papier toaletowy. Najwazniejsze, ze przywiozą pod dom nawet rozladuja, i to wszystko bez dodatkowych kosztów.

bagi.krop

2014-02-24, 22:21:55
Unregistered
Niby każdy boi się ryzyka, bo nie masz do końca pewności co dostaniesz w kartonie – tu o zakupach sprzętowych np. mowie, ubran itp. Potem problemy z odzyskaniem kasy – już takie sytuacje przerabiałem. Jeszcze nie probowalem z weglem, ale zaczne się rozgldac. Jak cos dam znac. Chociaz podejrzewam, ze niw powinno być zle, w końcu firmy internetowe – sklepy przywiazuja coraz więcej wagi do obsługi klienta. Ogolnie zależy im tez na jakości usług.

maxedam

2014-02-26, 21:37:55
Unregistered
Ja kupuje od zawsze przez net. A w zakupie wegla to chyba nawet jestem pionierem. Zaczynalem z taka mala firma, ale teraz to już spory gracz na rynku. Wszystko przebiega bezproblemowo. Sam wegiel moglby być trochę suchszy, ale i tak obsluge klienta oceniam bardzo wysoko. Jak cos poleca, t.o.

ted_t

2014-02-28, 09:20:13
Unregistered
Piewca taniegoopalu nie jestem, bo tez czasem dostaje mokry, ale dosuszam. Za te cene nie spodziewam się cudow. Kiedys kupowałem ten zielony o znaizonej energetyczności, sprawdzal się latem, ale zima stawiam już na wyższe parametry, niestety tez dopalacam do tego, ale cieply domek to podstawa. Smile

SABCIAA

2016-02-22, 08:25:56
Unregistered
nieraz nawet ten sam skład ma przez neta taniej niż na skłądzie.

juliamajster

2016-04-13, 08:11:23
Unregistered
Witam,
Zakup węgla, ekogroszku przez internet to dobry pomysł.
Ale trzeba wybrać zaufane źródło. Ja z całą odpowiedzialnością polecam: [reklama]
Dysponują oni ekogroszkiem o naprawdę wysokiej jakości.

Kataryna

2016-07-21, 08:42:52
Unregistered
Ja kupuję ekogroszek przez internet, chociaż czasem też jadę osobiście jak jestem po drodze. Nie widzę nic złego w kupowaniu przez internet. Skoro ludzie kupują opony do aut, buty, narty i inne rzeczy to czemu nie kupić węgla czy ekogroszku? Co za różnica. Ważne żeby firma była sprawdzona no i miała produkty z atestem. Ja dostałam namiary na mojego dostawcę od znajomego, więc był sprawdzony. Nie sprawdzonych dostawców nie polecam, bo nigdy nie wiesz co przyjedzie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-10-27, 13:11:38 przez Kataryna.)

Eryk33

2016-08-25, 10:28:53
Unregistered
Kompletnie nie mam z tym problemów, a wręcz przeciwnie – uważam, że to bardzo wygodne rozwiązanie. Praktycznie wszystko kupuję przez Internet, więc dlaczego z ekogroszkiem miałoby być inaczej? Zamawiam na kuppanwyngiel już od jakiegoś czasu i jak na razie wszystko przebiegało zawsze bez zarzutu. Najważniejsze to znaleźć sprawdzoną i rzetelną firmę, a potem się jej trzymać Smile

Arile

2017-11-22, 11:55:48
Unregistered
Ja już od jakiegoś czasu zamawiam ekogroszek z [reklama] i na początku jak zamawiałam na próbę to trochę się cykałam. Ale w okolicy jakoś nie mogłam znaleźć ekogroszku pakowanego w worki i to w takiej ilości. Wcześniej paliłam zwykłym węglem i to zawsze facet do mnie pukał, że ma węgiel i czy nie chcę kupić. Teraz to się odbywa inaczej, ale przynajmniej mam pewność, że opał jest dobrej jakości. Minusem jest to, że trochę się na niego czeka, ale mi to aż tak nie przeszkadza.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-11-27, 08:28:10 przez Arile.)

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa