Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

Sklepy internetowe z meblami

16 Odpowiedzi, 23260 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

margo903

2014-03-31, 10:15:34
Unregistered
Macie sprawdzone sklepy internetowe z meblami? ponieważ poszukuje niedrogiej meblościanki w białym kolorze. Kupiłam już krzesła w [reklama] i jestem bardzo zadowolona. Dostałam duży rabat,a przesyłkę dostałam bardzo szybko.

WkladyKominkowe_net_pl

2014-05-22, 14:01:37
Unregistered
Szczerze mówiąc to mam kilka swoich zaufanych sklepów internetowych z meblami w których chętnie robię zakupy,póki co jeszcze się nie zawiodłem i mam nadzieję,że właśnie tak zostanie. Warto przed samym zakupem poczytać opinie oraz oczywiście porównać ceny.

ilka

2014-06-26, 18:16:57
Unregistered
Szukaj w google. Całe mnóstwo tego jest. Wszystko zależy jeszcze od tego, czego konkretnie szukasz.

Jacek_Bułaś

2014-07-02, 10:31:17
Unregistered
Ja zawsze kupuje meble w sklepie internetowym: [reklama] i jestem bardzo zadowolony.
Zaglądnij, może Tobie też się coś spodoba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-07-02, 10:33:21 przez Jacek_Bułaś.)

magnolia

2014-07-22, 14:13:35
Unregistered
Ja zazwyczaj wynajduję różne meble i akcesoria na portalach internetowych. Ceny są stosunkowo niskie, meble różnorodne, czasem można znaleźć jakieś perełki. Zamówiłam już niezliczoną ilość rzeczy z przeróżnych stron i zawsze byłam zadowolona.

bialygrzejnik

2014-08-07, 07:57:54
Unregistered
Ostatnio moim ulubionym sklepem jest serwis [reklama] gdzie jest mnóstwo mebli do domu i ogrodu. Większość rzeczy kupuję nowych, chociaż czasem pozamawiam jakieś używane dodatki, które są w bardzo dobrym stanie i jestem bardzo zadowolony. W sumie to nie korzystam już nawet ze sklepów stacjonarnych.

kamil626

2014-09-22, 07:46:39
Unregistered
Najlepiej najpierw szukać sklepów we własnym mieście, ponieważ lepiej jest obejrzeć na żywo najpierw kupowany mebel.
Jeśli jesteś z małego miasteczka warto poszukać czy taniej wyjdzie dowóz do najbliższego salonu, np. tak robi Black Red White, Agata meble, w obrębie danego salonu przywożą Ci meble do domu Smile

Kajtek

2015-01-19, 10:06:27
Unregistered
kamil626 napisał(a):Najlepiej najpierw szukać sklepów we własnym mieście, ponieważ lepiej jest obejrzeć na żywo najpierw kupowany mebel.
Jeśli jesteś z małego miasteczka warto poszukać czy taniej wyjdzie dowóz do najbliższego salonu, np. tak robi Black Red White, Agata meble, w obrębie danego salonu przywożą Ci meble do domu Smile

No tak tylko zależy ile tych mebli chcesz kupić i jakie, bo jeśli kupujesz szafke to w zasadzie nie opłaca się ściągać tego przez internet bo koszty transportu są ogromne. Natomiast przy większych zakupach nie tylko wybór ale cena jest korzystniejsza w sieci. Po za tym sam wybór mebli też może być problemem, bo np. ostatnio w babskimświecie czytałem artykuł odnośnie mebli włoskich nie ukrywam, że taki styl by bardzo mi pasował i podoba się nam, ale... mieszkam w małej miejscowości i znalezienie sklepu z tego typu meblami jest raczej niemożliwe, wiadomo pensje są jakie są i wszyscy raczej oszczędzają jak mogą. Dlatego ja uważam, że w niektórych sytuacjach lepsze są zakupy w tradycyjny sposób z drugiej strony czasami warto a wręcz trzeba szukać w sieci.

compas

2015-02-09, 09:46:08
Unregistered
Jak szukasz sklepów z meblami to tylko we włąsnej okolicy. Póżniej w wrazie problemów łatwiej dogadać się ze sklepem ze swojej okolicy niż oddalonego o np. 200km. Zawsze później możesz wybrać się i sprawdzać jakość mebli

lilana

2015-05-09, 18:42:17
Unregistered
Meble kupuję bezpośrednio. Wole je obejrzeć najpierwSmile

hania78

2015-10-02, 10:27:35
Unregistered
Też wolę, kilka razy się nadziałam i rozczarowałam po kupnie rzeczy przez Internet. Zawsze lepiej je zobaczyć, często zdjęcie nie oddaje rzeczywistości Smile

Lucaso

2016-05-02, 11:52:28
Unregistered
A jeśli chodzi o projekty wnętrz to macie jakieś biura projektami których się wspieracie czy wolicie wszystko obmyślić sami?

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-02, 11:52:46 przez Lucaso.)

kriskzn

2016-05-18, 10:20:12
Unregistered
Ja przy wykańczaniu mieszkania podpierałem się tylko informacjami z forum i magazynami Smile

Dmochov

2016-07-12, 09:47:57
Unregistered
A ja o meblach lubię wiedzieć więcej przed ich zakupem. Tak się składa, że bardzo popularne są teraz różnego rodzaju blogi meblarskie, stolarskie czy związane z dansingiem.
Akurat śledzę głównie blogi tematyczne, np. o meblach tapicerowanych. Na teraz lubię poczytać o designu, i o wykorzystywaniu mebli w zabudowie. [reklama]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-21, 07:17:42 przez Dmochov.)

alineczka

2016-07-25, 11:59:35
Unregistered
w kwestii mebli ale tym razem ogrodowych czy na taras polecam zajżeć do Duka, mu=y tam zamawialiśmy ciekawy zestaw do ogrodu [reklama]

Guacamole

2018-11-14, 17:13:18
Unregistered
Nie zgadzam się, że nie ma zaufanych sklepów internetowych. Absolutnie są, tylko trzeba dobrze poszukać! Moje ostatnie odkrycie to ten sklep: [reklama] - niby prosta sprawa, bo tylko dywany i wykładziny, ale wybór przeogromny!

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa