Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

remont ogrzewania

1 Odpowiedzi, 2677 Wyświetleń

yaroT

2021-04-26, 11:09:57
Unregistered
Jak ta nasza energetyka będzie się rozwijać, jak myślicie? Warto jeszcze kupować nowy kociołek z tymi normami na ekogroszek? Ten nasz węgiel to jeszcze trochę pociągnie mam nadzieję. Mam mieszane odczucia i trochę mnie ta nagonka na groszek irytuje. Czy rzucić ten węgiel w kąt i kupić grzejniki elektryczne? Muszę podjąć jakas sensowna decyzję bo czasu nie za duzo :/
  • Odpowiedz

rafikso

2021-04-27, 11:54:22
Unregistered
I co to zmienia, skoro prąd tez w 80 % z węgla. Ja postawiony w takiej sytuacji 4 lata temu nie zrezygnowałem z kotła. Kupiłem nowy, wyremontowałem instalacje trochę na to wyłożyłem i jestem zadowolony. Zobacz jak ceny prądu idą w górę i będzie tak co najmniej do 2030 roku. Spalam ekogroszek Sztygar i bardzo sobie to cenię. Zero problemów i nie dymię. Mam instalacje bezdymną która ogranicza emisje pyłów i innych substancji do 97%. A węgiel to stabilność i co tu mówić najtańsze rozwiązanie.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa