Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Grzejnik 1500W

6 Odpowiedzi, 12997 Wyświetleń

smart

2009-05-28, 06:42:14
Unregistered
Mam pytanko , czy grzejnik ET8932 1500 W będzie w stanie ogrzać 30m2 pokój ?
  • Odpowiedz

Hiczkok

2009-07-15, 20:38:49
Unregistered
Na to pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Zależy to od wielu czynników . m.inn.wysokości pokoju, jakości okien, izolacji cieplnej, usytuowania tego pokoju, wielkości okien.
  • Odpowiedz

adas22

2010-08-25, 07:45:31
Unregistered
Mam mieszkanie w bloku grzejnik elektryczny[/color][/url] 1500w w pokoju 19-sto metrowym dawał radę nawet w ubiegłą dość mroźną zimę .
  • Odpowiedz

LazienkiZyrardow

2010-09-18, 21:20:12
Unregistered
Na pewno bedzie w stanie ogrzacWink U nas w pokoju o podobnych wymiarach jest taki grzejnikSmile
  • Odpowiedz

wolnyrodnik

2012-10-18, 13:11:41
Unregistered
smart napisał(a):Mam pytanko , czy grzejnik ET8932 1500 W będzie w stanie ogrzać 30m2 pokój ?

Nawet jeśli da radę, to na granicy wydajności. Zawsze trzeba mieć rezerwę mocy na turbo spadki temperatur, albo długi okres przerwy w zamieszkiwaniu lokalu.
  • Odpowiedz

robnowak

2014-03-03, 18:29:42
Unregistered
Moim zdaniem raczej jest mała szansa na to, że coś się uda... raczej polecił bym <reklama> i poważnie przemyślał lokalizację. A poza tym zanim zaczniesz rozważać jakiekolwiek kominki to mam dla ciebie skromną radę- a mianowicie upewnienie się co do odpowiedniej izolacji mieszkania. to gra niesamowicie istotną rolę w całym ambarasie.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa