Jestem przedstawicielem Fundacji Kultury posiadamy ośrodek kultury i poszukujemy nagrzewnicy elektrycznej na siłę która potrafi nagrzać lokal o powierzchni 300m2.nie wiemy jakiej mocy powinna być i gdzie można takową kupić najlepiej używaną w ostateczności nową.za wszelkie informację serdecznie dziękujemy.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
nagrzewnice elektryczne
9 Odpowiedzi, 16208 Wyświetleń|
Witam
Jesteśmy firmą zajmującą się produkcją urządzeń do ogrzewania pomieszczeń i hal produkcyjnych. Polecam nagrzewnice AFL. Moc (wydatek ciepła) kW 125 Moc (wydatek ciepła) kCal/h 107.650 Wydajność wentylatora 6000 m3/h Ciśnienie gazu LPG 0,03-0,05 bar Ciśnienie gazu ziemnego 0,02-0,025 bar Zużycie gazu 8,7 kg/h Moc silnika 800 W Napięcie 230V/50Hz Szerokość 660 mm Długość 1520 mm Wysokość 610 mm Waga 69,5 kg Są to wysokiej jakości nagrzewnice do ogrzewania dużych pomieszczeń. Na naszej stronie można rpwnież skorzystać z kalkulatora ciepła w ktorym można obliczyć moc ciplną urządzenia. <REKLAMA>
Witam mam pytanie chcialbym kupic nagrzewnice elektryczna do garazu i ma pytanie czy taka nagrzewnica moze chodzic przez dluzszy czas to znaczy np przez cala noc w garazu,czy sa jakies zagrozenia
Nowoczesne nagrzewnice mają bardzo dobre zabezpieczenia, dlatego nic nie może się stać podczas ich pracy. Zakładam, że chce Pan ogrzać garaż do takiej temperatury aby samochód "nie zamarzał". Wystarczy kupić nagrzewnicę z termostatem i ustawić ja na 10°C i na pewno garaż się nie zapali
Witam!
Odpowiedź do Jakson1. Wg moich wyliczeń potrzeba nagrzewnicę o mocy ok. 20-30 kW (nie znam pełnej kubatury, przyjmuję wysokość 3 m). Polecam nagrzewnicę firmy MASTER. Bardzo dobre parametry urzadzeń, możliwość przedłużenia gwarancji do 2 lat, a model MASTER B 18 EPR ma możliwość podpięcia rękawa: <REKLAMA> Pozdrawiam Admin
Wątek rok odczekał i wraca. Na ich miejscu szedłbym w promienniki podczerwieni.
Ostatnio zastanawiałem się nad nagrzewnicą do garażu i skorzystałem z oferty firmy <reklama,pozdrawiam,Admin>estem bardzo zadowolony, gdyż mają sprzęt naprawdę wysokiej jakości. Nagrzewnica spełnia moje oczekiwania.
Ensuring the protection of your residence is critical in today's unpredictable times. Among the top ways to safeguard your assets and confidence is by committing in a reliable safe. Whether you're protecting funds, crucial records, or treasured heirlooms, a safe provides an assured repository solution.
Regarding selecting the appropriate safe for your home, there are many factors to consider. Primarily, consider your protection necessities. Determine what belongings you intend to house in the safe and the level of security required for every item. Following that, think about the dimensions and location of the safe. Choose a safe that suits easily in your house while supplying adequate room for your belongings. Ensure that the safe can be mounted in a secure spot, such as anchored to the floor or wall. Furthermore, examine the security features of the safe. Search for features such as solid construction, reliable locking mechanisms, and fireproof materials. Take into account putting resources in a safe with additional security features, such as biometric fingerprint scanners or electronic keypads. Ultimately, keep in mind to consider your budget when selecting a safe. Fix a reasonable budget based on your security needs and shop around for choices that fit within your budgetary constraints. In conclusion, choosing the appropriate safe for your residence is vital for maintaining your assets protected. By evaluating your security needs, considering the size and positioning of the safe, examining safety measures, and setting a spending limit, you can secure optimal protection for your valuable possessions. https://mercurylock.com/about
[url=https://mercurylock.com/]Mercury Safe Store — security products in Arizona[/url]
skaskanew.ru go to gratiavitae see more slame-rp slame-rp.ru agrorubo.ru site flamandrose.ru online fantastikmir.ru fantastikmir pavel3333 page vladgate more info on this page vr-point.ru visit the site for details homeimprovementstore more info on this page craftingmaterials craftingmaterials.ru modernlighting.ru link
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA