dzięki za link, poczytam sobie w wolnej chwili też mam taką nadzieję, dobrze, żeby wszyscy byli świadomi, co jest dla nich dobre i wiedzieli, że można wybierać..
Oszczędzamy energię
34 Odpowiedzi, 36146 Wyświetleń
oczywiście, że tak...bądźmy świadomymi konsmentami! zwłaszcza, że tutaj można połączyć przyjemne z pożytecznym - oszczedzamy energię i mamy realny wpływ na ochrone środowiska
aż się człowiekowi lżej na sercu robi
mam nadzieję tylko, że osób, które myślą podobnie będzie tylko przybywać zresztą już za kilka dni wchodzi Erp. Aż jestem ciekawy, jak to się sprawdzi w praktyce. Tutaj jest zresztą takie fajne podsumowanie: http://blog.dedietrich.pl/jeszcze-miesiac-do-erp/
Też sobie przejrzę
karol76 napisał(a):Przede wszystkim przewietrzać mieszkanie, a nie grzejniki odkręcone na maxa i okna na full otwarte. dokładnie
Wiadomo ze jak we wszystkim czasem po prostu trzeba troche zdrowego rozsadku
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-30, 17:16:33 przez Obywatel.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-02, 09:54:23 przez Androx.)
Dobrym, jak sądzę, sposobem na zaoszczędzenie energii elektrycznej jest fotowoltaika, czyli wykorzystanie energii słonecznej do produkcji prądu. Szkoda, że nie można w ten sposób zaspokoić całego zapotrzebowania na energię, ale być może to tylko kwestia czasu, kiedy takie rozwiązania będą istniały. Tak czy inaczej panele fotowoltaiczne to dobra inwestycja [reklama] Oczywiście, musi o potrwać kilka lat, ale na tym polegają inwestycje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości