Macie sprawdzone sklepy internetowe z meblami? ponieważ poszukuje niedrogiej meblościanki w białym kolorze. Kupiłam już krzesła w [reklama] i jestem bardzo zadowolona. Dostałam duży rabat,a przesyłkę dostałam bardzo szybko.
Sklepy internetowe z meblami
16 Odpowiedzi, 18238 Wyświetleń
Szczerze mówiąc to mam kilka swoich zaufanych sklepów internetowych z meblami w których chętnie robię zakupy,póki co jeszcze się nie zawiodłem i mam nadzieję,że właśnie tak zostanie. Warto przed samym zakupem poczytać opinie oraz oczywiście porównać ceny.
Szukaj w google. Całe mnóstwo tego jest. Wszystko zależy jeszcze od tego, czego konkretnie szukasz.
Ja zawsze kupuje meble w sklepie internetowym: [reklama] i jestem bardzo zadowolony.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-07-02, 10:33:21 przez Jacek_Bułaś.)
Zaglądnij, może Tobie też się coś spodoba.
Ja zazwyczaj wynajduję różne meble i akcesoria na portalach internetowych. Ceny są stosunkowo niskie, meble różnorodne, czasem można znaleźć jakieś perełki. Zamówiłam już niezliczoną ilość rzeczy z przeróżnych stron i zawsze byłam zadowolona.
Ostatnio moim ulubionym sklepem jest serwis [reklama] gdzie jest mnóstwo mebli do domu i ogrodu. Większość rzeczy kupuję nowych, chociaż czasem pozamawiam jakieś używane dodatki, które są w bardzo dobrym stanie i jestem bardzo zadowolony. W sumie to nie korzystam już nawet ze sklepów stacjonarnych.
Najlepiej najpierw szukać sklepów we własnym mieście, ponieważ lepiej jest obejrzeć na żywo najpierw kupowany mebel.
Jeśli jesteś z małego miasteczka warto poszukać czy taniej wyjdzie dowóz do najbliższego salonu, np. tak robi Black Red White, Agata meble, w obrębie danego salonu przywożą Ci meble do domu kamil626 napisał(a):Najlepiej najpierw szukać sklepów we własnym mieście, ponieważ lepiej jest obejrzeć na żywo najpierw kupowany mebel. No tak tylko zależy ile tych mebli chcesz kupić i jakie, bo jeśli kupujesz szafke to w zasadzie nie opłaca się ściągać tego przez internet bo koszty transportu są ogromne. Natomiast przy większych zakupach nie tylko wybór ale cena jest korzystniejsza w sieci. Po za tym sam wybór mebli też może być problemem, bo np. ostatnio w babskimświecie czytałem artykuł odnośnie mebli włoskich nie ukrywam, że taki styl by bardzo mi pasował i podoba się nam, ale... mieszkam w małej miejscowości i znalezienie sklepu z tego typu meblami jest raczej niemożliwe, wiadomo pensje są jakie są i wszyscy raczej oszczędzają jak mogą. Dlatego ja uważam, że w niektórych sytuacjach lepsze są zakupy w tradycyjny sposób z drugiej strony czasami warto a wręcz trzeba szukać w sieci.
Jak szukasz sklepów z meblami to tylko we włąsnej okolicy. Póżniej w wrazie problemów łatwiej dogadać się ze sklepem ze swojej okolicy niż oddalonego o np. 200km. Zawsze później możesz wybrać się i sprawdzać jakość mebli
Meble kupuję bezpośrednio. Wole je obejrzeć najpierw
Też wolę, kilka razy się nadziałam i rozczarowałam po kupnie rzeczy przez Internet. Zawsze lepiej je zobaczyć, często zdjęcie nie oddaje rzeczywistości
A jeśli chodzi o projekty wnętrz to macie jakieś biura projektami których się wspieracie czy wolicie wszystko obmyślić sami?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-02, 11:52:46 przez Lucaso.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-21, 07:17:42 przez Dmochov.)
Akurat śledzę głównie blogi tematyczne, np. o meblach tapicerowanych. Na teraz lubię poczytać o designu, i o wykorzystywaniu mebli w zabudowie. [reklama]
w kwestii mebli ale tym razem ogrodowych czy na taras polecam zajżeć do Duka, mu=y tam zamawialiśmy ciekawy zestaw do ogrodu [reklama]
Nie zgadzam się, że nie ma zaufanych sklepów internetowych. Absolutnie są, tylko trzeba dobrze poszukać! Moje ostatnie odkrycie to ten sklep: [reklama] - niby prosta sprawa, bo tylko dywany i wykładziny, ale wybór przeogromny!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości