Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

Studiowanie energetyki

6 Odpowiedzi, 10078 Wyświetleń

szymuuus

2014-02-12, 01:19:56
Unregistered
Witam wszystkich, to moj pierwszy post na tym forum.

Jestem studentem 2 roku energetyki, którą wybrałem miedzy innymi ze wzgledu na mozliwość starania się o uprawnienia budowlane po ukonczeniu magistra(teraz juz wiem, ze lepsza bylaby inzynieria srodowiska, no ale coz, stalo się...).

Przeglądałem w internecie mnóstwo ogłoszeń(czysto perspektywicznie) dla asystentów projektantów instalacji, dla samych projektantów i mowiąc szczerze nei napotkałem się, aby w którymkolwiek ogłoszeniu w wymaganiach amiast koniecznego kierunku inżyniria środowiska widniała ta moja ukochana energetyka. I tutaj nasuwa się moje pytanie, czy w związku z tym ,ze uprawnienia budowlane mozliwe do otrzymania po energetyce są ograniczone dla budynków o kubaturze do 1000 m^3 to znaczy, ze nie są one tak naprawde nic warte i ciężko się gdziekolwiek z nimi przebić, czy może po prostu trafiałem nie na te ogłoszenia, na ktore powinienem.

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję
i serdecznie pozdrawiam Smile Smile
  • Odpowiedz

Orston

2014-09-25, 03:23:37
Unregistered
Jakie miasto, jaka uczelnia? Wiesz, te uprawnienia w dalszej perspektywie i tak trzeba będzie zdobyć... Wink
  • Odpowiedz

magdalena1a

2015-01-22, 08:54:18
Unregistered
świetne studia Smile
  • Odpowiedz

olaW

2015-04-14, 09:53:02
Unregistered
Bardzo fajny przyszłościowy kierunek
  • Odpowiedz

montumag

2016-04-29, 13:23:25
Unregistered
Zastanawiam się, czy nie pójść na ten kierunek. Będę wdzięczny za każde info w tej sprawie. Czy warto? Czy się podoba?
  • Odpowiedz

Kalosz

2016-11-30, 16:17:05
Unregistered
Jeśli jesteś zainteresowany to znaczy ,że mniej więcej wiesz o czym na takim kierunku będziesz się uczył.Możesz wybrać zawsze uczelnie, takie jak studia techniczne
która poprowadzi cię, wskaże drogę dzięki której osiągniesz zamierzony cel.teraz to bardzo opłacalne i modne,młodzi ludzie zamiast ogólnych kierunków wybierają właśnie te techniczne.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa