Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Gree POMPY CIEPŁA
Klimatherm KLIMAKONWEKTORY
Klimor REKUPERACJA
Kaisai POMPY CIEPŁA
Toshiba TOSHIBA HVAC
Alnor REKUPERATORY
Haier POMPY CIEPŁA
Hitachi POMPY CIEPŁA
KAN SYSTEMY INSTALACYJNE
Novli GRZEJNIKI
Ferro TECHNIKA GRZEWCZA
Resideo ROZWIĄZANIA HVAC
Raychem Chemelex Elekt. Syst. GRZEWCZE
Rumet ARMATURA MOSIĘŻNA
Nordis POMPY CIEPŁA
Twoje Klimatyzatory ROZWIĄZANIA HVAC

Chwilówki

9 Odpowiedzi, 11424 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

bomba

2016-11-08, 19:58:04
Unregistered
Miał ktoś z Was styczność z chwilówkami?? Jak wychodzi z kosztami?

Kalosz

2016-11-16, 17:32:48
Unregistered
Nie zaweracaj sobie nimi głowy,zawsze płacisz 2 razy tyle

oewonga

2016-11-24, 17:53:17
Unregistered
Witam! Kalosz, nie zawsze tak jest. Obecnie na rynku mamy sporo firm pożyczkowych a co za tym idzie jest spora konkurencja dlatego też oferty firm pozabankowych są nieraz dużo lepsze niż samych banków. Pamiętaj także, że nie każdy jest w stanie wziąć pożyczkę w banku a jesteśmy w sytuacji gdzie zabraknie nam kilkuset złotych np. do wyprawki dla dziecka do szkoły. Wtedy pożyczka krótkoterminowa wcale nie jest złym pomysłem. Zawsze jednak trzeba mieć pewność możliwości jej spłaty. W [reklama] oferujemy naszym Klientom pożyczkę na jasnych warunkach, bez żadnych ukrytych kosztów. Pierwszą pożyczkę do 1500 zł możesz spłacać w 60 dni a jej koszt to zaledwie 10 zł. Jeśli jednak potrzebna będzie większa gotówka, możesz wnioskować również o pożyczkę ratalną do 3000 zł. Jej koszt poznasz na naszej stronie internetowej [reklama] Podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta.

bomba

2016-11-29, 20:55:02
Unregistered
dzięki za odpowiedź. Jeszcze się zastanowię czy wziąć pożyczkę. Ale dzięki za telefon jak coś będę dzwonił aby ustalić szczegóły

Veejiur

2017-06-06, 09:14:22
Unregistered
Ja też uważam, że nie warto... zazwyczaj są one bardzo wysoko oprocentowane i rzeczywiście wychodzi z dwa razy tyle...

kondor

2017-09-14, 09:52:56
Unregistered
A ja jestem bardzo sceptyczny wobec takich szybkich pożyczek. Dla mnie to prostu wypudrowana i ładnie opakowana lichwa i dziwię się, że tylu ludzi korzysta z tego typu rozwiązań. Przecież w umowach zawieranych z takimi firmami roi się od różnych szkodliwych zapisów. Chociażby takiego, że trzeba płacić horrendalne kary w przypadku śpóźnienia z zapłatą raty. Dlatego staram się trzymać z daleka od chwilówek.

ynos89

2017-09-14, 11:44:10
Unregistered
Dla mnie chwilówki mają jedną główną wadę. Mianowicie są to stosunkowo niskie kwoty. Wprawdzie z każdym rokiem obserwujemy „podwyżki” maksymalnych kwot chwilówek, ale wciąż nie ma co liczyć na kilkunastotysięczne pożyczki na bardziej „szczytne” cele. Nowi klienci zazwyczaj łapią się na widełki 1 000 – 2 000 zł, a stali klienci, którzy skutecznie spłacili kilka chwilówek, kwalifikują się na kwoty o parę tysięcy wyższe.

Aldix3

2018-11-14, 15:38:26
Unregistered
Większość ma bardzo wysokie oprocentowanie, więc radziłabym ich unikać...

Guacamole

2018-11-14, 17:10:47
Unregistered
Szczerze, zapomnij lepiej o chwilówkach... ja niestety się w nie wpakowałem, bo żona na już chciała wyposażyć całe mieszkanie, a ja głupi dałem się podejść. Spłacałem prawie dwa razy więcej niż wziąłem... teraz na szczęście wyszedłem na swoje i chociaż na niektóre rzeczy nadal nam brakuje np. na wymarzony dywan [reklama] to wolimy poczekać i kupić to za zaoszczędzoną gotówkę...

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa