Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA
POMPY CIEPŁA

jakosc a cena

2 Odpowiedzi, 2150 Wyświetleń

yankes33

2021-02-17, 13:01:03
Unregistered
No rachuneczek za energie dostałem o 60 zl wyższy niz w poprzednim roku przy takim samym zużyciu. I jest nerw. Poważnie zaczynam zastanawiać się nad tymi modułami fotowoltaicznymi. Czy sa tu jacyś zwolennicy tej technologii? Czy faktycznie wyzerował Wam się rachunek za energię? Jak rysuja się ceny do 10kW. Chetnie poczytam jak to działa i czy faktycznie takie to cudo. Big Grin
  • Odpowiedz

rafikso

2021-02-19, 13:20:12
Unregistered
Realnie rzecz ujmując to jest fajna sprawa. Użytkuje od prawie roku. Praktycznie jak mówisz wyzerowałem rachunek. Mam ładnie nasłonecnieniony dach. W aplikacji widze jak każdy moduł pracuje. Mam najlepsze podzespoły i polikrystaliczne panele od Synergio. Świetnie się spisują oby jak najdłużej. A i powiem ci ze apatyt rosnie w miarę jedzenia. Kołacze mi sie z tyłu głowy samowystarczalnośc energetyczna, która ogrzeje dom i wode. Mysle juz pompie ciepla – oferte nawet już mam od tej samej firmy co fotowoltaika. Koszty w zalenosci jakie masz zapotrzebowanie, jaki dach i jego nasłonecznienie.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Regulamin Polityka prywatności Kontakt Reklama
Kategorie Aktualności Promocje Artykuły Produkty
Serwisy
Nasze Portale klimatyzacja.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa